Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van het nieuws van onze kunstenaars en  onze galerie. Op deze pagina leest u direct de laatste berichten.

Wilt u graag automatisch ons nieuws volgen? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief via deze link. Wij sturen u vervolgens uitnodigingen voor onze vernissages en belangrijke nieuwsberichten.

Informatie en achtergronden over onze kunstenaars leest u op hun eigen pagina’s. Lees meer over de schilderijen van Pierre Devreux. Ervaar vervolgens de unieke werken van Dina Dressen. Laat daarna u verrassen door de bronzen werken van Rietje Geurts en Marieke van Gulik-Metsemakers. En maak tenslotte kennis met de kevers en visjes van Sarah de Graaf.

Lees het nieuws over de kunstenaars van Cesart
 • Bakens van Hoop en Licht

  26 november 2021
  Bakens van Hoop en Licht

  Galerie Cesart presenteert vanaf 26 november een kunstproject in het hart van de stad Maastricht. Zij plaatst ‘Bakens van Hoop en Licht’ van kunstenaar Adalbert Gans in de openbare ruimte – op het Onze Lieve Vrouweplein – in de donkere maand december.

  Lees verder...
 • Vernissage 18 en 19 september

  6 augustus 2021
  Vernissage 18 en 19 september

  Wij heten u van harte welkom tijdens onze vernissage op 18 en 19 september 2021.

  Lees verder...
 • Welkom!

  12 maart 2019
  Welkom!

  U bent van harte welkom bij onze speciaal voor Tefaf ingerichte tentoonstelling. Tijdens een doorlopende vernissage gedurende de Tefafdagen heeft u de rust en de ruimte om alle nieuwe werken van onze kunstenaars te bekijken, te bewonderen en te beleven.

  Lees verder...
 • Retrospectief van Mady Andrien met werken van Pierre Devreux in La Boverie

  6 februari 2019
  Retrospectief van Mady Andrien met werken van Pierre Devreux in La Boverie

  Het Luikse museum La Boverie presenteert een retrospectieve tentoonstelling gewijd aan de Luikse kunstenares Mady Andrien. Pierre Devreux heeft samengewerkt met Mady Andrien. La Boverie presenteert in deze tentoonstelling twee gezamenlijke werken.

  Lees verder...
 • Video-installatie Pierre Devreux – 4 t/m 16 december

  5 december 2018
  Video-installatie Pierre Devreux - 4 t/m 16 december

  Van 4 tot en met 16 december is er in Luik een unieke video-installatie te zien van Pierre Devreux met als thema de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

  Lees verder...
 • Cesart heeft haar deuren geopend, welkom!

  26 november 2018
  Cesart heeft haar deuren geopend, welkom!

  In het weekend van 24 en 25 november heeft Cesart voor het eerst haar deuren geopend. Wij verwelkomen u graag om in de galerie de kunst te komen ervaren!

  Lees verder...